03 January 2017

Happy New Year 2017

Assalamualaikum semua

Hahahahaha.... blog sendu ini

masih ada hati jugak tu nak menulis dalam ni...Walaupun dah bersawang dan berhabuk...

Rindu nk letak gambarx baru dalam ni..Tapi malas nk transfer gambar..

Sebab tu blog ni xberupdate langsung... MALAS

Sifat yg cube nk hilangkan untuk tahun 2017....

Azam tahun ni:

1. Nak Kawen
2. Nak Berjalan pegi London, Beijing and manax Pulau....
3. Nak kurus kan Badan yang makin naik balik lepas kursus hari tu..
4. Nak kurangkan main instagram..
5. Nak register kelas Mengaji
6. Nak register kelas Mua Thai....hahahahaaha

Sebenarnye nk cerita pasal #NewYearEve aku tahun ni...As usual for 3 years in a row...AJK all the way...

Tahun ni best giler...Yg plg utama xyah pegi jauhx nk buat persiapan tempat kt hotel istana tu...
Tahun ni buat kt mess jek... Lawa jek hasil usaha AJKs yang powerx tu...
Tahun ni open floor best sgt...penuh...Terpaksa AJKs menari kt belakang hahahahah...
Alasan jek tu sbb kami malas nk berhimpit kt belakang....
Tp hati happy sgt..Xtau pasai pa....aduhai....
Nak letak gambar, tp banyak gambar aku rasa personal sgt... takut viral ramai yg marah nant hehehe...
Nantlah klu aku rajin aku pilih gambarx yg kurang personal n sensitivity die k... #JanjiSeorangYangMalas

Hari pertama di tahun 2017, walau malam tu AJKx settle kul 3 kot...#GoodRemarksFromTheOldMan
Kul 4 bru terlelap, then kul 5.45 pagi dah bangun mandi untuk berlari 10Km
Terbaek nye confident register larian #KLInternationalNewYearRun2017.. 10KM lak tu..
So amik ko...Kepala weng, kaki lenguh sbb pakai dekat 5 jam high heel malam nye tu kan
nak abiskan 10 KM tu rasa macam nk ménages... hahahahah
Lari dari Padang Merdeka, keluar jumper Jalan Tun Razak, Jumper Prince Court,
Nasib aku sampai dengan selamatnya.....Fuhhhh lega bile Nampak sogo....
Tp overall enjoy gile masuk larian ni...Walaupun lambat giler sampai hahahahaha....
Pastu NZ all the ways hahahahahah

Now, third day in 2017, melangut depan PC stresss hahahaha
Dr td dok buat draf kontrak in English...stress xjmper the right word untuk deliver maksud die...
so here I am...mengarut....
Oklah, dah ada idea dah...

Kalau ku rajin, ku edit post  ni letak gambar yer...
Hopefully this is not the only post in 2017 hahahahah....
Nant sembang lg...Oklah Bye-bye.....

No comments: